Etter lengre tids pause slipper Sondre Justad ny musikk. Singelen «Sorry» er det første vi får høre fra det som blir artistens tredje album. Låten er også første stopp på reisen inn i noe helt nytt, ifølge Justad.

30-åringen fra Lofoten hadde turnert tett i lang tid da han kjente behov for å stoppe opp. Først og fremst for å få rom til å skrive ny musikk, men oppholdet førte også til noe mer.

– Det ga meg tid til å kjenne etter, og se både fremover og bakover. Jeg så blant annet gjennom videoopptak fra min egen barndom, og oppdaget sider ved meg selv som jeg hadde glemt, forteller Justad.
«Sorry» handler ifølge artisten om å våge å være tro mot egne verdier og idealer. – Det er en beklagelse til meg selv, som barn.

Låten er skrevet og spilt inn i Justads leilighet på Tøyen i Oslo, og produsert i samarbeid med Calle Ask.

Med som gjest er en artist med adresse i samme bydel og sterk tilhørighet til området. – Musti var den eneste jeg kunne tenke meg å ha med på dette. Hun bidrar med et helt annet, viktig perspektiv.

Etter en omfattende festivalturné sommeren 2019 tok Sondre en planlagt pause fra konserter på ubestemt tid, for å gi seg selv tid og rom til å gå inn i sitt neste prosjekt med hele seg. Nå er han tilbake med det som blir første låt etter pausen, og som også markerer starten på det som blir artistens tredje kapittel.