De stiller med et musikalsk uttrykk "som skapt for de som går med Vans om vinteren", som de selv sier, den nye pop-punkgruppa som nylig slapp EP på Fucking North Pole Records.

Sjangeren som er på en seriøs oppsving om dagen, med alle bandene vi som elsket pop punk hørte på i 2003 tilbake fra dvalen (for å ikke snakke om en drøss nye spennende band i tillegg), har hatt lite fotfeste i norsk musikk tidligere, men her kommer altså TwoMinutesHate med musikk du kan skate til jobben til.

Catchy riff, refreng som tåler å synges høyt, og sjangerens varemerke: emosjonelle tekster om dype temaer som ikke helt matcher det lettbeinte soundet: TwoMinutesHate er helt innafor i poppunkens sjangerunivers og minner litt om alle de kuleste bandene, slik de hørtes ut på tidlig totusentallet, Paramore, New Found Glory og Fall Out Boy for å nevne noen. Musikken er instant godt humør, og det er bare å håpe det kommer mer enn de tre låtene som per i dag ligger tilgjengelig på strømmetjenester.

Låta Cock Blocked By Tights ble valgt ut som en del av soundtracket til filmen Jentetur. Om du er i Oslo kan du se denne gjengen på Vaterland der de spiller med Gnasher og Tidemann og Gud på fredag 2.desember. Ikke helt tilfeldig slipper de også sin første julelåt(!) den dagen, som har fått tittelen fuXmas.


Facebook
Instagram
Urørt