Da Best Coast slapp singelen The Only Place i vinter var det en fin påminnelse om at en ny sommer snart ville komme. På papiret burde også Best Coast være et perfekt band for Øyafestivalens siste dag i en park badet i sol, dessverre ble ikke dette en spesielt minneverdig opplevelse.

Vokalist Bethany Cosentino synger forsåvidt helt greit, men hennes rytmegitar har en forferdelig skrudd lyd som overdøver med sin diskant. Når hun i tillegg ryker flere strenger og etter hvert utbryter -Who the fuck cares? til et ganske likegyldig Øyapublikum sier det seg selv at dette ikke er en god dag på jobb.

picture

At Los Angeles-gruppen gjør sin siste konsert på en lengre turné har nok sitt å si og noen få lyspunkter er det selvfølgelig å spore. The Only Place får godkjent respons fra publikum sammen med et par av låtene fra 2010-debuten Crazy For You, men Best Coast er virkelig ikke et liveband. Dette var nok en konsert som går raskt i glemmeboken så får man heller nyte Best Coast på anlegget hjemme eller på iPoden nå på sommeren.Foto: Tord Litleskare