Jean-Michel Jarre og Brian May satte fyr på himmelen under konserten Bridge From The Future søndag kveld.

Vår fotograf Hogne Bø Pettersen var til stede, og du kan se bildegalleriet av det imponerende showet nederst i artikkelen.

Konserten var den offisielle åpningen av Starmus som er en festival som forener vitenskap, kunst og musikk. Den ble i 2017 arrangert i Trondheim. Da fikk Jean-Michel Jarre medalje fra Stephen Hawking for sin innsats for å formidle vitenskap, kunnnskap og miljø gjennom sin musikk. I dag er han en av medlemmene i styret av festivalen, hvor vi også finner navn som Richard Dawkins, Jane Goodall, Emanuelle Charpentier, Peter Gabriel, Jill Tarter, Tony Fadell og David Eicher, i tillegg til Brian May og Garik Isrealian som grunnla festivalen.

Det er sjuende gangen at Starmus går av stabelen, i år i Bratislava i Slovakia. Målet til festivalen er "å inspirere neste generasjons oppdagere og gjenskape oppdagelsens ånd og engasjere menneskeheten med de største problemene i vår tid."

I sann Jarre-ånd var konserten 12. mai, gratis. Til sammen så 100 000 mennesker var til stede under konserten, i tillegg til at den ble strømmet på YouTube og vist på ulike TV-stasjoner rundt i verden. YouTube-klippet vil være tilgjengelig i sju dager framover.Konserten var den offisielle åpningen av det fem dager lange arrangementet og ble også tilbudt til fans over hele verden som en direktesending (YouTube-klippet nedenfor vil være tilgjengelig i syv dager),

Den 76 - år gamle Queen-gitaristen var ærlig om hvor utfordrende dette hadde vært for ham. På Instagram dagen etter generalprøven skrev han at han var svært misfornøyd med det han hadde gjort under prøven, og at at dette var det vanskeligste oppdraget han har hatt på lenge.

May behøvde ikke å bekymre seg. Konserten ble en suksess og under pressekonferansen som markerte åpningen av vitenskapsdelen av programmet ble mange lovord til både Jarre og May.

Se bildegalleriet fra konserten her: