Årets festival hadde blant annet The xx, Karpe Diem, Casa Murilo, Cashmere Cat og Half Moon Run på tapetet. I dag slapp trondheimsfestivalen Pstereo de første fem artistene for neste års utgave. 15. og 16. august er datoene man må holde av om man vil få med seg festlighetene på Marinen, som festivalen selv beskriver som «to dager med magiske musikkopplevelser i Trondheims fineste park».


Highasakite
Den norske indiegruppa debuterte med et brak da All That Floats Will Rain ble sluppet i starten av 2012. Siden da har bandet turnert rundt om i det ganske land, og etablert seg i det norske indielandskapet. De har allerede sluppet singelen Since Last Wednesday, og på nyåret kommer andrealbumet Silent Treatment i sin helhet. Highasakite spilte på Pstereo i 2012, og vender altså tilbake igjen neste sensommer.
Action Bronson
Action Bronson, eller Arian Asllani som han egentlig heter, er en amerikanske rapper som startet musikkarrieren i 2008. 30-åringen debuterte med Dr. Lecter i 2011, og ventes å slippe et nytt album det kommende året. Tidligere i år opptrådte rapperen fra Queens blant annet på den amerikanske storfestivalen Coachella.

Skambankt
Rogalendingene i Skambankt har historie helt tilbake til 1994, men det startet for alvor i 2003. Det påfølgende året kom det selvtitulerte debutalbumet, og i dag står de med fire utgitte plater. Sist de slapp et album var i 2010, men singelen Voodoo frekventerer på norsk radio om dagen, noe som lover godt for det kommende albumet.
Thumpers
Det britiske bandet Thumpers startet opp i 2011, og har hittil vært support for blant annet Two Door Cinema Club og Chvrches. London-duoen står med to EP-er på to år, deriblant låta Sound of Screams.

Johndoe
Punkrockerne i Johndoe platedebuterte med Ja takk til trøbbel i 2003, og står i dag med tre plater totalt. Etter mange stille år vendte de norsksyngende trønderne tilbake tidligere i år, og slapp låta Lengsel (som aldri forsvinn). De fulgte opp med to utsolgte konserter på Blæst i Trondheim, og holder førstkommende torsdag konsert på Last Train i Oslo.


Billettene er allerede lagt ut for salg.