Den svenske popartisten Laleh har de siste 10 årene blitt en viktig stemme i skandinavisk musikk og har et helt spesielt forhold til Norge. Hovefestivalen er i dag stolte over å kunne bekrefte at den 31 år gamle artisten vil opptre på festivalen i 2014.

– Laleh er uten tvil en av de sterkeste stemmene i ung, skandinavisk popmusikk. Alle som har vært på Hove vet at stedet innbyr til stemningsfulle konserter og med Laleh på scenen ligger det til rette for en stor opplevelse i Amfiet, sier Toffen Gunnufsen, Hoves bookingansvarlig.

Laleh debuterte med et brak i 2003 og har siden forvaltet karrieren sin med omhu. Som både musiker, produsent, låtskriver og plateselskapsjef har hun full kontroll over sitt artistiske uttrykk. Her til lands vil de fleste huske henne for låta "Some Die Young", en låt som fikk stor betydning for mange sommeren 2011. Laleh ga tidligere i år ut sitt femte album, "Colors", et album som blant annet ble belønnet med terningkast 6 i VG.Hovefestivalen går av stabelen fra 28. juni til og med 3. juli på Tromøya utenfor Arendal. Hittil er Bring Me The Horizon, The 1975, Pusha T, Lars Vaular og Lemâitre bekreftet. Flere slipp er ventet denne uka.

Les mer på Hovefestivalens hjemmesider