Vulkan Arena er Oslos nye konsertscene, med beliggenhet vis-a-vis Mathallen Oslo på Vulkan, midt mellom Youngstorget og Grünerløkka.

Lokalet har en takhøyde på 7 meter, en kapasitet på nærmere 700 publikummere og fyller et etterlenget Oslo-behov for en scenestørrelse midt mellom Parkteatret/John DEE og Rockefeller.

Bak Vulkan Arena finner man folk med lang fartstid fra blant annet Øyafestivalen og by:Larm, samt kultur- og møteplasser som Kulturhuset på Youngstorget, Cafe Mono, Last Train og Sukkerbiten.

Og på fredag braker det løs med Spidergawd og Orango!

Bent Sæther og Kenneth Kapstad fra Motorpsycho debuterer med nytt album og første konsert i Oslo med et splitter nytt band med en ennå ferskere plate. I dette bandet står de side om side med Per Borten (Cadillac, Moving Oos og New Violators) og Rolf Martin Snustad (Hopalong Knut). Disse herrene kom sammen etter at Borten skal ha fått et stort behov for å spille høyt og hardt. Bent Sæther skal ha insistert på at det måtte bli et band, og ikke bare et kortvarig prosjekt. Med trommer, bass, gitar og barytonsaksofon lager de fet rock, av den gode, gamle sorten. Om du liker breibeint ørkenrock eller historiske godbiter som MC5 og Grand Funk, er vi sikre på at du vil elske Spidergawd. Deres første låt, Into Tomorrow, fikk i gang nysgjerrigheten til mang en rockentusiast. Dette er første smakebit på deres energiske, harde og grovkorna, rock. Neste lille fristelse har fått navnet Empty Rooms.

Special guest, ORANGO:
Siden utgivelsen av “Confessions” (2011) har Orango levert sin særegne og hardtslående miks av skitten rock, deltablues, soul og vokalharmonisk west coast på konsertscener og festivaler landet over. Trioen har fått strålende kritikker for sine albumutgivelser, og turnerer landet over, året gjennom.Vinn billetter her!