Hotnights er Gloria Flames faste sommerkonsept, hver tirsdag i juni og juli. Men utestedet på Grønland i Oslo feirer 5 år og drar til med 5 nye hotnights kvelder, hvor man får se følgende:

14.nov spiller The Turns

- "Ekstremt høyt nivå", skrev Natt & Dag om Turn EP i 2003. Nå er nivået hevet enda et par hakk. Hvor høyt lista er lagt kan du selv bevitne på Gloria Flames. Så kom og få med deg The Turns åpne dette årets siste Hotnights runde!Poporkesteret The Turns vil gjerne lage musikk som føles helt nødvendig.


21.nov spiller Krace og Pale Kids

- KRACE ble kjent som Norgesmestere i Rock i 2000 i en alder av 12 år. Hamartrioen ga ut sitt debutalbum "Wanted Dead Or Alive" i 2003, til glimrende kritikker og plassering på VG-lista Topp 40. KRACE er nettopp ferdige med store deler av sitt andre album.
KRACE består nå av en beinhard kvartett som alle er klare for verdenserobring med deres andre og kommende album som blir sluppet på nyåret.

- Pale Kids fra Halden har eksistert siden 1998, og har beveget seg i flere sjangre, men Pale Kids du får se på Gloria Flames i kveld spiller emocore, ikke akkurat den mest typiske sjangeren for norske band.
På Myspace har bandets sanger på kort tid blitt spilt mer enn 220.000 ganger og det gjør dem til et av Norges mest populære band på internett.
De var også et av bandene som ble stemt frem til å spille på årets Norwegian Underwood


28.nov spiller Leather Uppers (CAN) og Thee Mono Sapiens

- Kanadiske Leather Uppers er to karer som både bytter på instrumentene (trommer og
gitar) og vokalen.
Dette er et enormt underholdende og energisk liveband, som med sin blanding av 60 talls garasjerock & 70 talls rock vinner stadig nye fans. Dette blir første gang de turnerer utenfor Nord Amerika.

-Thee Mono Sapiens spiller catchy garagerock og har gjort seg bemerket som et fantastisk live band; spesielt ved sine by:Larm opptredener i Bergen og Stavanger. De ble kåret til en av ”vinnerne” ved sistnevnte og har gjort utallige suksessrike konserter; bl.a som oppvarmere til Madrugada våren 2005.
Bandet ga ut den kritikerroste EP’en ”Two Headed Hammer” på Feedback Underground Records i 2005.


5.des spiller Upstrokes, Fork og That Special Monkey Hug

- Dette er bandet som gav rocke-Norge hakeslepp da de i 2003 gav ut sin kritikerroste debut EP ‘Gonna get’em’. Bandet spiller street-punkrock ala Rancid, Bad Religion, Ramones og Dropkick Murphys. Dette er en blanding av rå punk og melodiøse refrenger med høy allsang faktor, pakket inn i en forrykende energibunt av et liveshow. Etter jul kommer skive nr 2 ut fra gutta.

- Fork er fra Rakkestad og er snart klare med plata ”Harlekin”. De spiller alternativ pønk med en stor dose hardcore og et lite hint av elektronika.

- That Special Monkey Hug er et ganske nytt band, men som i løpet av kort tid og lite øving har klart å få en god del spillejobber og en god del fans. En moro opplevelse, må nesten kalles art rock med blood brothers / rumble in rhodos vokal.


12.des spiller Tennessee Beats og Sonic Bandits

- Sonic Bandits leverer kjapp gladpunk og rock‘n‘roll som treffer deg der du minst venter det. Ramones, Backstreet Girls, New Bomb Turks, Radio Birdman og den tøffe delen av 77-punken er inspirasjonskilder.
Neste utgivelse er allerede under arbeid, men for å høre mer, bør du inntil videre få med deg bandet live!

- Catchy som fugleinfluensa og fetere enn juleribbe. Bandet har turnert med The Hellacopters i Norge og dro til røttene sine i 2004 for å turnere sørstatene med amerikanske The Runarounds. Både bandet og musikken har utviklet seeg siden starten. Og coctailen består nå av større deler Foo Fighters og Dinosaur Jr. enn Kiss og MC5. " Det viktigeste er å lage god, fengende og tøff rock," sier bandet.