Et legendarisk punkband går dermed ut, men et vel så legendarisk band går inn. Svenske Dia Psalma herjet hele den skandinaviske punkscenen på hele nittitallet med sin svensktalende, melankolske og folkinspirerte punk. Bandet slapp 3 album som alle solgte til gull, og overrasket en hel musikkverden med å nå ut til så mange. Bandet slapp 7.juni den nye singelen "som man är" og nytt album kommer 4.september.
Bandet har bare 2 bekreftede festivaljobber enda, hvorav en er Storåsfestivalen.

Sammen med band som Charta 77 stod Dia Psalma for en punkbevegelse som skapte store oppslag, også i Adresseavisen. i Mai 2005 skrev adresseavisen om plateselskapet Birdnest som omsatte for over 20 millioner norske kroner i året, mens det ble drevet fra en ettroms leilighet. Dia Psalma var ett av de bandene som solgte til gull på flere singler og album.

Dia Psalma stod for den mer ekstreme bølgen av nittitallspønk, og slo også hardt ned i Trondheim blant tenåringer og i uffamiljøet. Dia Psalma passer perfekt i skogen på Storås, og vi venter oss heftig allsang på låter som "hon får" og "tro rett, tro fel"

Storåsfestivalen har til nå solgt 12.000 billetter, over det dobbelte som på samme tid i fjor, skriver festivalen i en pressemelding.