Slash med foreløpig ikke navngitte venner er første booking til nye Quart. Slash selv stilte opp på en pressekonferanse i Oslo i dag for å snakke om sommerens konsert. Han fortalte at han gledet seg, og kom til å invitere flere kjente venner til den eksklusive konserten i Kristiansand. Han arbeider for tiden med soloplate og er klar for å begynne å spille inn nytt album med Velvet Revolver så snart en ny vokalist er på plass. Pressen fikk beskjed om å ikke stille spørsmål om Guns N' Roses, så da kan kanskje Axl Rose & Co strykes fra rykte-listen til Quart. Det er heller tvilsomt at noen av dem vil dele festivalplakat med sine gamle bandkamerater.

Slash fortalte videre at han ikke kom til å synge selv på konserten, det skal gjesteartistene ta seg av.

Det ikke tvil om at Slash er et stort navn, men han bør ha noen virkelig kule venner for at denne bookingen skal komme opp mot Quarts uttalte ambisjoner.

Dette skriver Quart selv om bookingen:

”Alle” kan booke et band. Men ikke alle kan booke og sette sammen frontfigurer fra en rekke superband. Vel, Quart kan! SLASH & FRIENDS åpner Quart 2009 tirsdag 30. juni på Odderøya Amfi!

Eksklusivt for Quart i Europa!

Det er med stolthet vi kan presentere den legendariske gitaristen SLASH & Friends som første navn på Quart-plakaten 2009! Slash kommer til Quart med et stjernelag av gjesteartister som vil bli annonsert fortløpende. Her kan dere sjekke ut noen artister som Slash har opptrådt med tidligere, og som ifølge Slash kan være aktuelle for Quart:

Fergie (Black Eyed Peas):

Chester Bennington (Linkin Park):

Tom Morello (Rage Against the Machine):

Dave Navarro (Jane's Addiction):

Jerry Cantrell (Alice in Chains):

B Real (Cypress Hill):

Zakk Wylde (Black Label Society):

Perry Farrel (Jane's Addiction):


Slash sitt stjernespekkede show gjøres eksklusivt for Quart i hele Europa! Det ventes at fans over hele kontinentet strømmer til Kristiansand for å få med seg denne "once-in-a-lifetime"-muligheten til å se verdens beste gitarist opptre med noen av verdens største stjerner!

Ikke nok med det! SLASH tok utrolig nok i dag turen til Oslo for personlig å meddele nyheten til det norske folk! Han vil gjøre en pressekonferanse, samt en håndfull eksklusive intervjuer.

Slash er et navn som appellerer til et ekstremt bredt publikumsspekter, sier Quart-booker Tom Zutaut. De voksne kjenner ham selvsagt som verdens beste gitarist fra Guns N' Roses. Noe yngre rockere digger Velvet Revolver, mens de aller yngste kanskje kjenner ham best som kongen av Guitar Hero i Play Station.

Foto: Paul A. Nordal- ABC Nyheter