Justin Townes Earle slapp i mars sitt femte album Nothing's gonna change the way you feel about me now, og nå er han klar for Norge igjen.
Sist vi så han var på et meget stappfullt Mono i høst, og de som hadde tatt turen denne kvelden var fra seg av begeistring.

Denne mannen fra Nashville, Tennessee, som er sønn av den politiske folksangeren Steve Earle, er kjent for sine svært så personlige tekster og sin enormt karismatiske personlighet på scenen. Med sin blanding av americana, country, folk og western ble han for alvor kjent her til lands med sin forrige plate Harlem River Blues.

I kveld spiller han på Blæst i Trondheim. I morgen tar han turen til Oslo og John Dee, og på lørdag spiller han på årets Bergenfest sammen med bl.a. Sharon Jones & The Dap-Kings, Charles Bradley, Thåström og Flogging Molly.

Hvis du i det hele tatt får muligheten til å overvære en av disse konsertene, så gjør det! Hans nærhet til publikum sammen med sin intense fremførelse vil trolig gi deg en konsertopplevelse du sent vil glemme.

Justin Townes Earle på Mono