by:Larm er i full gang med å slippe band og artister til neste års festival, og i dag ble hele ni nye navn bekreftet!

Communions (DK)

København-kvartetten Communions ble til ved Mayhem, samme øvingslokale som Iceage og Lower, og det er fra dette samme studiokomplekset at de fleste av Københavns nye punk, industrial og synth-scene kommer. Deres debut-EP, "Cobblestones", ble sluppet på Posh Isolation tidligere i år.Den Sorte Skole (DK)

København DJ- og kompinost-duo Den Sorte Skole ble flrst startet i 2003, og sampler musikk fra hele verden og på tvers av sjangre. Deres seneste verk, "Lektion III", er en mørk musikalsk odysse som blander alt fra marokkanske tradisjonelle sanger, indiske salmer og opptak av kamerunske pygmeer til glemt jugoslavisk psychedelica, fransk avant-garde bråk og tidlig tyske elektronika.Folkeklubben (DK)

Den danske trioen Folkeklubben startet i 2011, og er oppkalt etter den første danske folk-plata "En Aften I Folkeklubben" av legendariske folkemusikere Cæsar, Per Dich og Poul Dissing. De har sluppet en EP, to album og har spilt mer enn 450 konserter i Danmark. Med deres nye album "Danmarksfilm", gikk Folkekluppen rett til topps på de danske salgslistene og ble sammenlignet med legender som Gasolin og Kim Karsen, med folk-pop-låter som kombinere samlesang og western-plystring.Gidge (SE)

Den svenske duioen Gidge slapp sitt debutalbum "Autumn Bells" den første høstdagen, og har siden fått massiv skryt for sine seneste singler "You", "I Fell In Love" og "Norrland". De to sistnevnte har blitt spilt over 100.000 ganger i løpet av kort tid og har blitt omtalt på internasjonale blogger som Xlr8r og Pigeans and Planes. Inspirert av sine nordiske omgivelser, lager duoen detaljrik og følsom musikk med svevende melorier og fredfulle lydlandskap, og skaper en unik og organisk sound.Karin Park (SE)

Karin Park er en Grammy Award-vinnende svenske oppdratt i den japanske jungelen. Soundet og live-opptredenene har blitt kalt hypnotiske og fantastisk giftige. Etter her kritikerroste album "highwire Poetry", har Park å skape mørk synth-basert pop. Se opp for et kommende samarbeid med EDM-pionerer Booka Shade.Pumba (NO)

En av norges heteste rappere det siste tiåret har endelig gått fra å gjøre gjestevers på hits av norgest største rapartister (Karpe Diem, Jaa9 & OnklP, MadCon) til å slippe sitt eget debutalbum. For nesten to år siden, ble Pumba signet til Tee Productions, norges lengstlevende rap-label.Sigrid Raabe (NO)

For et år siden ble 16 år gamle Sigrid Raabe oppdaget av P3s Urørt, og kåret til Ukens Urørt med låta "Sun". Det siste året har Sigrid hatt en ekstrem utvikling, og har fått platekontrakt hos Petroleum Records (Karpe Diem, Thomas Dybdahl, Kaizers Orchestra). Singelen "Know You Forever" ble umiddelbart listet på norsk radio. Til tross for sin unge alder, har Sigrid klart å finne sitt egne musikalske uttrykk.Silvana Imam (SE)

Med en kommunist-far fra Syria og en Litauisk mor opptatt av politikk, var sosialisme og politikk en stor del av Silvana Imams oppvekst. Å mikse sjangre og å legge til politisk bevisste tekster til bra beats ble en helt ny måte for Silvana å se musikken og verden. Hennes siste EP har referanser til Simone de Beauvoir, Valerie Solana og den svenske feministparti-lederen Gudrun Schyman, og som forventet er ikke tekstene akkurat konvensjonelle.Vulkano (SE)

Vulkano er en eksplosiv ny Stockholmsduo som driver post-punk fremover på sin egen måte. Med inspirasjon fra Pink Floyd, Siouxie & the Banshees, MGMT og Velvet Underground, og filmer som Barbarella og Holy Mountain, vil Vulkano utforske sfærene av kunst, musikk, film, mote og performance. De vil forbause, få folk til å reagere og engasjeres, og de vil misbruke sine kunstskole-røtter. Disse blodsugende eventyrprinsessene er en utenomjordisk opplevelse.by:Larm går av stabelen 4.-7. mars 2015.

(Foto: Anabell Strand Parr)