15. januar er det nøyaktig ett år siden platedirektør, manager og musiker Per Eirik Johansens hjerte slo sitt siste slag. I den anledning inviterer familie og venner til minnekonsert med Norges fremste artister, som Per Eirik jobbet med de siste årene av sitt liv.

Sivert Høyem (bildet), Bernhoft, Emilie Nicolas, Truls og Samsaya - en sjelden mulighet til å høre Norges fremste artister på samme scene!

Per Eirik Johansen etterlot seg et tomrom hos mange. I løpet av hans karriere i musikkbransjen fungerte han som mentor for ferske talenter og etablerte musikere, og ble regnet som en del av bandet. Som platedirektør og manager var han kompromissløs i sine overbevisninger og hadde en integritet uten sammenligning. Han var en unggutt i en gubbekropp, en musikkens Robin Hood og gudfar, et pønka naturbarn med sans for det gode liv og de gode melodier.

Ingen var uberørt av Per Eirik, hans tilstedeværelse og vesen mante frem respekt og kjærlighet. Alltid.

For de som ikke kjente Per Eirik personlig blir konserten en sjelden mulighet til å høre noen av Norges fremste musikere samlet på samme scene for aller første gang. Sammen med Sivert Høyem, Bernhoft, Emilie Nicolas, Truls og Samsaya blir dette en helaften hvor alle med et bankende hjerte for det gode liv og gode melodier samles for en helt sjelden musikkopplevelse, i Per Eiriks ånd.

Dette blir en feiring av kjærligheten til livet og musikken, en fest med gamle venner og nye bekjentskaper. En hyllest som vil gjøre ham til en stolt pønkengel, der han synger opp til gla`opprør på bred nordnorsk dialekt, spillende på en luftgitar med urytmisk fottramp og verdens største smil.

Overskudd av konserten vil gå til et veldedighetsprosjekt som lå Per Eiriks hjerte nært.

”Som om strømmen plutselig gikk midt under verdens beste konsert”, sa Per Eiriks enke Lene i sin tale. Så la oss sammen skape vårt livs konsertopplevelse når vi møtes for å minnes og hylle denne mannen som satte sitt særpreg på norsk populær-musikk gjennom 3 tiår, skriver Rockefeller i pressemeldingen.Dørene åpner for publikum kl. 19.00. Programstart kl. 20.00.

Billetter i salg torsdag 20. november kl. 09.00.