by:Larm slapp denne uken åtte nye artister som er klar for festivalen i Oslo 2. -5. mars

Smerz (NO) (bildet)
Smerz har skapt stor oppmerksomhet i den elektroniske musikkscenen i Skandinavia, med spillejobber på Roskilde Festival, Øyafestivalen, Insomnia Festival og Way Out West bla. Den København-baserte norske produsentduoen skaper en melodisk og fengende sound, der feminine vokaler møter tunge produksjoner.

Casa Murilo (NO/UK)
Det etterhvert 6-manns store bandet har raskt bygget opp et trofast publikum i Norge takket være deres energisk live show og fengende pop -og rockemelodier. For tiden spiller bandet inn sitt fjerde studioalbum, og med radiohits og TV-opptredener bak seg, er Casa er klare til å dra ut på turné igjen i 2016 og få klubber over hele Norge til å danse, synge og skåle smilende til Casa Murilo sitt heftige og sjarmerende liveshow.

Lovespeak (NO)
Lovespeake er det nye prosjektet fra gutta i Eye Emma Jedi. Bandet har mye tyngde bak seg som det eneste bandet med 6 av 6 singler listet på NRK P3, hyppig rotasjon hos Amazing Radio, BBC, XFM og 80 radiostasjoner verden rundt, samt over 100 konserter i Europa innen sine første leveår. De rakk turer innom Øya, Hove, The Great Escape i Brighton, Reeperbahn i Hamburg og tre konserter på Rockefeller innen ett år. Eye Emma Jedi var det første bandet som Øyafestivalen booket uten å ha sett eller hørt før.

Hasta (NO)
Hasta er produksjon alias til 18 år gamle Thomas Wesenlund Wahl som raskt har oppnådd oppmerksomhet for sin high-speed produksjon og hensynsløse tilnærming til utgivelser. Hasta-universet er et mørkt, bass-tungt landskap, som tar lytteren langt under overflaten av hans låter. Produsenten velger å ikke definere seg selv i bare en sjanger, og har endt opp med å bruke elementer fra både jazz, r'n'b og atmosfærisk 808 .

Cherrie (SE)
Cherrie gav ut sin første single " Tabanja " på RMH Sound og sangen fikk enorm støtte fra musikkbransjen, artister og andre, inkludert Joel Kinnaman. Tabanja er et svensk slang ord for pistol, opprinnelig fra det tyrkiske språket tabanca .

The Prettiots (US)
Møt The Prettiots - New Yorks no-nonsense ukulele spillende ‘It Girls’ og utvilsomt ditt neste crush. Fylt til randen med all sjarmen og uskyld Cher Horowitz i Clueless har, men bevæpnet med den holdningen og veslevoksene vidd til Winona Ryder i Heathers, kommer denne jente-trioen med glitrende indie art-pop på deres kommende EP .

Baio (UK)
Siden 2006, Baio har vært mest kjent som bass-spilleren in Vampire Weekend, et New York-basert rockeband, som bla vant Grammy i fjor for sitt tredje album, ´Modern Vampires of the City´. I tiden mellom turnering, ble Baio mer og mer rastløs, og fikk et stort ønske om å utforske sin egen stemme uavhengig av bandet, og har gitt ut albumet The Names.
Se alle demo-artistene som er klare