Cezinando er utvilsomt en av de heiteste norske artistene akkurat nå. I 2016 ble han kåret til Årets Urørt, samt Årets Nykommer på P3 Gull. Nå er han også nominert til Spellemannprisen i tre kategorier: tekstforfatter, nykommer (Gramostipend) og urban. Bergen Live annonserer i dag at stjerneskuddet blir med som support for The Weeknd og special guest Bryson Tiller på Koengen 4. juli.

Med sin særegne tilnærming til hiphop og særlige teft for fengende popmelodier har Cezinando gjort sterkt inntrykk på norske musikkonsumenter og på veldig kort tid blitt et navn som mange holder kjært. Cezinando har evnet å finne en helt egen vei hva gjelder både det musikalske og det artistiske for øvrig, som P3 skriver: «Vekslingen mellom frenetisk funky og det fredfulle er vellykket. Cezinando tilbyr noe friskt. Med hell.»En av vår tids aller største artister på tvers av sjangre og publikumsgrupper kommer til Bergenhus Festning og gjør sin eneste konsert i Norge sommeren 2017. Stjernegutten The Weeknd tar med seg special guest Bryson Tiller og inviterer til en kjempefest på Koengen 4. juli 2017! Bergen Live og Live Nation er enormt stolte av å kunne presentere denne drømmepakken av en festkveld i nydelige omgivelser på middelalderfestningen på Bergenhus, skriver Bergenlive i pressemeldingen.

Billettsalget starter fredag 16. Desember kl 09.00 via Ticketmaster.no, livenation.no og bergenlive.no

The Weeknd har på svært få år etablert seg som en av vår tids største pop/RnB-artister og markerer seg som en av RnB-ens mest karakteristiske stemmer. Albumet Beauty Behind the Madness (2015) er det enestående albumet som er mest strømmet på Spotify i løpet av ett år. Med låten Starboy tangerte The Weeknd rekorden for antall avspillinger på Spotify i løpet av én dag. The Weeknd innehar også rekorden for flest sammenhengende uker på Billboard Hot 100-listens øverste ti plasser.

I 2016 vant The Weeknd 5 Billboard-priser og 2 Grammyer, blant annet for megahitten Earned It – kjent fra soundtracket til storfilmen 50 Shades of Grey. Albumene Starboy og Beauty Behind The Madness har begge ruvet helt øverst på den norske VG-listen.

Når The Weeknd besøker Bergen for første gang er det blant annet med de gigantiske låtene The Hills, Can’t Feel My Face, Earned It, Often, Losers, Shameless, Tell Your Friends og Starboy på repertoaret. Med de tre førstnevnte singlene okkuperte The Weeknd på samme tid de tre øverste posisjonene på Billboard-listen, som første artist noensinne les mer her

«Verdens for øyeblikket heteste artist leverer varene i sitt rette element», nemlig liveformatet, skrev Dagbladet i sin anmeldelse av The Weeknds konsert i Oslo i 2015. Det tegner til allsang, frysninger og en gigantisk fest når kanadiske Abel Makkonen Tesfaye, best kjent som The Weeknd, skrur opp bassen og setter i gang RnB-maskineriet sitt på Bergenhus Festning, 4. juli 2017.

SPECIAL GUEST: BRYSON TILLER
Bryson Tiller er en av de mest spennende og raskest voksende stjernene på RnB-himmelen akkurat nå. Louisville, Kentucky-artisten fikk tidlig støtte fra Drake og Timbaland for sin fusjon av hiphop og RnB, et lydbilde som Tiller selv har titulert Trapsoul – hvilket også er navnet på hans bejublede debutalbum fra 2015. Tillers første konsert i Oslo, i 2016, solgte ut på 40 minutter og måtte flyttes fra Vulkan Arena til Sentrum Scene for å imøtekomme den store etterspørselen.

The Weeknd gjester også Oslo Spektrum 19. februar.