Foto: Johannes Andresen, Musikknyheter.no

I sommer åpner Dahls Arena med festivalen «Trondheim Rocks» 2. & 3. juni 2018. I tillegg til dagens fem artister troner legendariske Iron Maiden og Nordens største rockeband, Volbeat, øverst på plakaten. Du kan også oppleve Sabaton, Kvelertak, Killswith Engage, Skambankt, Hellbillies, Spidergawd, Honningbarna og Lillasyster.

Disse ble klare i dag

REFUSED:
Legendariske Refused (bildet) kommer til Trondheim for første gang siden sin beryktede opptreden på TMV-festivalen i 1998! Umeå-bandet som definerte soundet av moderne hardcore/punk har spilt på de største festivalene over hele verden, inkludert Coachella, Roskilde og Rock Am Ring.INGLORIOUS:
Definert som fremtiden til britisk Rock, og som et yngre Deep Purple, har Inglorious mye å leve opp til. Energisk klassisk Rock, inspirert av de store kanonene Zeppelin, Purple og Whitesnake. Dette vil bli en fest å oppleve for første gang i Trondheim!BLOOD COMMAND:
Det har haglet inn med lovord om Blood Command, som etterhvert har etablert seg som et av Norges ledende liveband. Deres siste album «Cult Drugs» har fått strålende kritikker, også internasjonalt, og de dro nettopp hjem utmerkelsen Årets album i sin lokale Bergens Tidende.

SKINDRED:
Dette er et band som ikke er redde for å underholde. Skindred har holdt det gående i snart tjue år, og knytter sammen en godtepose av alternativ metal, reggea og hardcore/punk. Bandets show er særdeles livlige, hvorav de gjennom årene har fått utmerkelser fra blant annet Metal Hammer som Årets beste liveband. Med et utall turneer under beltet, med blant andre Korn og Rob Zombie, så er dette et meget erfarent band som glatt kan anbefales å se når de ankommer Trondheim for sin første opptreden i byen.

THE RAVEN AGE:
Du har fremtiden foran deg når du som nystartet band har fått turnere med Iron Maiden på hele deres «The Book of Souls» turné. Britiske The Raven Age har solid med erfaring allerede etter sitt debutalbum og flere enorme turneer. Bandets moderne, melodiøse metal får sin Trondheims-debut den 3. juni!