Trondheimsbandet Bokassa skrytes opp i skyene av Metallicatrommis Lars Ulrich i den seneste episoden av hans Beats 1-radioprogram It's Electric'.

Gårsdagens episode åpnet like greit med Bokassas låt 'Last Night (Was a Real Massacre)' fra fullengderen "Divide And Conquer" (2017), og det er ikke måte på hvor impornert Ulrich er over bandet:

"JAA, RIFF RIFF RIFF!" utbryter han spontant så fort låta er ferdig, og følger opp med: "Dette er Bokassa fra Trondheim, Norge... Siden jeg hørte dette første gang i forrige uke har de blitt mitt nye favorittband, disse gutta er så sykt føkkings kule!"

Han følger opp med at han har lyttet på det aller meste av 'Divide And Conquer' allerede, og forteller entusiastisk at alle låtene er 'way next level': "Det er definitivt noe vikingblod her", mener han.

Hør hele seansen her, via Bokassas Facebook-side:Bokassa, bestående av Jørn Kaarstad, Bård Linga og Olav Dowkes, slapp 'Divide And Conquer' på egen label i fjor, og ble belønnet med hele 7/10 her i Musikknyheter. Vår anmelder mente at skiva fikk ham til å både glise, og å føle seg "spyttet i trynet".

('No Control', musikkvideoen som også ble nevnt i radioprogrammet)


Se Bokassa live på by:Larm i Oslo i mars!