Foto: Therese Wangberg, Musikknyheter.no

OZZY OSBOURNE er snart i gang med sin mye omtalte avskjedsturne NO MORE TOURS 2. Nå bekrefter rockens største ikon at konserten på Tons of Rock onsdag 20. juni blir hans siste på norsk jord.

Med imponerende fem tiår i rampelyset, 2500 konserter og millioner av solgte album kan Ozzy Osbourne vise til en spektukulær karriere. Den myteomspunnede artisten har siden 70-tallet herjet scener verden rundt som frontfigur i legendariske Black Sabbath, et band beskrevet som verdens første og største heavy metal band. Gudfaren av heavy metal har hatt enda større suksess med sin solokarriere og har tilsammen solgt over 100 millioner album på verdens basis.

Den kommende avskjedsturneen til, OZZY OSBOURNE som starter i Jacksonville fredag 27. april markerer mer enn 5 tiår som liveartist. Som inkluderer både solokarriere og som frontfigur og sanger i Black Sabbath.

-Ozzy har alltid stått øverst på ønskelista. Og når vi til sommeren skule feire Tons of Rock 5 år er det stor stas å feire sammen med Ozzy med sine 5 ti år. Onsdag 20. Juni går drømmer i oppfyllelse for flere generasjoner Ozzy-fans, når den ikoniske sangeren inntar festningen med sitt Ozzy-univers og møter fansen på Fredriksten Festning i Halden sier bookingsjef Jarle Kvåle i Tons of Rock.

Stjernelag til lille Norge og Halden
OZZY har med seg gitarlegenden Zakk Wylde (gitar), Blasko (bass), Tommy Clufetos (trommer) and Adam Wakeman (keyboards).

– Dette er stort! Ozzy kunne valgt å sette opp en stor arenakonsert, men velger å komme tilbake til Tons of Rock på Fredriksten festning. Samme sted der Black Sabbath tok en magisk avskjed med Norge for 10 000 personer for et utsolgt Tons of Rock i 2016. Vi har hatt gåsehud siden vi fikk bekreftelsen , sier Jarle Kvåle.