Med tre P3-listinger det siste året og mye positiv oppmerksomhet fra tastemakere som 730.no, Finansavisen, Kingsize, Tidal og Rubato er JNS en artist og produsent som har vært mye omtalt de siste årene.

Med albumet «Takk For Alt...» fikk hip-hoperen sin nasjonale radio-debut med 2 låter listet på NRK P3. Oppfølgeren "RØD" fikk toppanmeldelser og nye radiolistinger. Som en av landets råeste låtskrivere og produsenter, har JNS blitt sammenlignet med bl.a Kanye West av radiopersonligheten Christine.
I sommer fortsatte JNS å levere ikoniske låter, bl.a til soundtracket til den norske kinofilmen «Battle» med Pasha og Splash Bros sin R&B s-ash «Kjører Hjem». I tillegg har han nylig levert beats til artister som Tayla Parx, Emir og Larsiveli. Sistnevnte er nå klar for å gjengjelde tjenesten idet JNS setter i gang sitt nye albumløp.

Sammen med Larsiveli, starter JNS beinhardt med trap-bangeren «Relevant», en aggressiv låt dedikert til distraksjoner; ekser, freeloaders og andre som holder deg tilbake i livet. Låta følges av B-sporet «Vi Er Der Snart», som allerede 11.november dukket opp i den nye serien «Semester».