Volbeat har på rekordtid etablert seg som nordens største rockeband. Publikumsrekorder i Danmark, og her i Norge kan de skilte med skyhøye streamingtall og utsolgt Oslo Spektrum og Telenor Arena. I dag ble det klart at de danske hardrockerne i Volbeat vil headline Tons of Rock på Ekeberg fredag 28. juni 2019.

Konserten i Oslo vil være en av få svært eksklusive festivalopptredener bandet vil gjøre i 2019. Bandet er for tiden i studio og jobber med sitt syvende studioalbum. Men allerede nå i desember kan fansen glede seg over at bandet slipper et livealbum fra deres historiske konsert Telia-Parken hjemme i Danmark. En konsert som var det største showet et dansk band har gjort på hjemmebane med 50 000 elleville fans.

«Vi har alltid som mål å vokse og heve opplevelsen av produksjon for hver turné vi planlegger. Det er av avgjørende betydning for oss å heve listen, og bringe fans noe helt spesielt i takknemlighet for den støtten fansen gir oss har Volbeat uttalt om deres konserter.

Gigantisk folkefest på Ekebergsletta

-Vi lovet å kjøre på og kan med stolthet si at vi har innfridd de enorme forventningen. Og responsen har vært formidabel kan bookingsjef Jarle Kvåle melde.
- Vi har overgått alt av tidligere billettsalg, som er en enorm annerkjennelse fra publikum. At vi nå kan presentere nordens største band Volbeat på samme festival som verdens største rockeband KISS, er helt vilt. Dette blir en historisk helg sier en entusiastisk Kvåle som lover at det kommer enda mere fremover. Rockefansen i Norge har mye å glede seg til i Juni.

Tons of Rock arrangeres 27. - 29. juni på Ekebergsletta i Oslo og formes til å bli historiens største rockefestival i Norge. Det skapte ekstatiske reaksjoner da det ble klart at KISS kommer med sitt største show noensinne på sin avskjedsturne. I tillegg er legendene Def Leppard, Dropkick Murphys, In Flames, Gluecifer, Behemoth + mange allerede bekreftet til festivalen.

VOLBEAT:
Siden oppstart i 2001 er det kritikerroste og Grammy-nominerte danske rockebandet Volbeat blitt kommersielt belønnet for sin unike og herlige blanding av klassisk rock 'n' roll, heavy metal, og rockabilly. Bandet inspireres av alt fra Johnny Cash og Elvis Presley til Metallica og Slayer med et frisk og nyskapende sceneshow som skiller seg fra mengden. Med en uttalt visjon om at dette skal og blir deres største og mest ambisiøse headliner-show noensinne, er det lite tvil om at det norske publikum bør kjenne sin besøkelsestid.