Foto: Goran Broberg

The Hives kommer til Bukta og Malkoff neste år.

De svarte og hvite rockeheltene snudde musikkverden fullstendig på hodet da de for nesten 20 år siden ga ut deres debutalbum Barely Legal. Og det tok full fyr da de noen år etter det ga ut mesterverket Veni Vidi Viscous. Ett av verdens beste album (helt objektivt sett, så klart). Siden den gang har de fortsatt å levere som perler på ei snor og med deres aller ferskeste singel Good Samaritan fortsetter de å holde på trøkket, skriver Bukta i pressemeldingen.

- Vi anser The Hives til å vere den perfekte festivalbookinga. Dei er ein garantist for ekstatiske konsertar og er truleg verdas beste punkrockband, sier en fornøyd festivalsjef hos Malkoff Arnt-Ivar Naustdal.

- Åkei, dette blir bra! Jeg er utrolig glad for at vi har landet The Hives til Bukta 2020. Bare tenk da! A.K.A I-D-I-O-T, Main Offender og Hate To Say I Told You So i tillegg til alle de andre tidløse favorittene som jeg og garantert flere med meg ELSKER! Sender en virtuell hive-five til alle, sier en strålende fornøyd kunstnerisk leder i Bukta, Kristine Marie Børresen.