Foto: Bisse Bengtsson

The Hives kommer til Foynhagen 26. august med special guests Årabrot. Du kan vinne billetter til en heftig helaften i Tønsberg.

Det var i 2017 bandet var i Tønsberg sist og leverte terningkast 6 på et fullsatt Slottsfjell. «Tønsberg – The Hives elsker dere, og Tønsberg elsker The Hives» kunne vi høre vokalist «Howlin’ Pelle» rope fra scenen.

Det er nesten tyve år siden garasjerock-kongene gav ut debutalbumet «Barely Legal» og satte musikkverden på hodet. Albumet som kom etter, «Veni Vidi Vicious» ble det store gjennombruddet med hits som «Hate To Say I Told You Say» og «Main Offender» . The Hives sto dermed i spissen for den internasjonale garasjerock-gjenopplivingen sammen med The Strokes og The White Stripes.

The Hives er tilbake med sitt første album på mer enn et tiår. «The Death of Randy Fitzsimmons» kom ut rett før helgen. Sjekk ut den strålende singelen her.Som om ikke det er nok, har bandet med sine høyenergiske livekonserter mang en gang blitt utnevnt til å være et av verdens aller beste nålevende liveband. Og det ryktet er blitt forsterket nå, da de live gjør maktdemonstrasjon ved å vise at de fortsatt er kongene av garasjerock.

Du kan vinne billetter til deg selv og en venn om du vet svaret på følgende spørsmål:

Hva er kallenavnet til den energiske vokalist og frontmannen i The Hives?