COVID-19 setter en stopper for årets planlagte konserter med de tyske pyroheltene i Rammstein. Granåsen Arena er ikke tilgjengelig neste sommer, men det er med stor begeistring at vi nå kan dele at konserten flyttes til Leangen Travbane i Trondheim 25. juli 2021. Dette blir det største showet Norge noen gang har sett, lover arrangør All Things Live.

«Vi er ekstremt glade for at konserten med Rammstein flyttes, og ikke avlyses. Vi har snakket med Leangen Travbane om samarbeid i mange år, og det er helt fantastisk at vi endelig har landet på noe. Dette er det perfekte showet for en arena som dette og kvelden vil gå inn i historiebøkene!» - Mark Vaughan, ansvarlig arrangør i All Things Live

Med den største sceneproduksjonen vi noen gang har sett inntok Rammstein Ullevaal Stadion i august i fjor. 30.000 publikummere fikk med seg den strålende konserten og man skal lete lenge etter et mer spektakulært show. Selv for de som ikke nødvendigvis har tysk industrimetal som en del av den daglige musikalske dietten, skriver de videre i pressemeldingen.

Alle anmeldere som var til stede trillet en soleklar sekser på terningen. VG konstaterte at «en kveld i rocketeateret blir neppe villere – eller mer tilfredsstillende – enn dette», mens Aftenposten omtalte konserten som «kompromissløs kunst og velregissert kommersiell kvalitet i lysende forening.» Det var pyro, magi og flaggermuslignende konfetti om hverandre. Musikknyheter.no var ikke noe dårligere. Les anmeldelsen her!

Om noen skulle være i tvil om Rammsteins rolle som et av de største bandene i verden, så burde utgivelsen av albumet Rammstein og deres første stadionturné sette en effektiv stopper for det. Albumet, bandets syvende, gikk rett til toppen av albumlistene i flere europeiske land, og turneen solgte ut på rekordtid og sanket begeistrede anmeldelser fra både kritikere og fans.


De sparte ikke på kruttet på Ullevaal Stadion og kommer neppe til å gjøre det i Trondheim. Stålsett deg for et ellevilt og fascinerende show på Leangen Travbane 25. juli 2021!

Om du allerede har kjøpt billett til en av årets planlagte konserter, vil billetten du har mottatt automatisk være gyldig for konserten på Leangen Travbane 25. juli 2021. Har du ikke kjøpt billett anbefaler vi å være rask, det er få billetter igjen.