Volbeat tar med seg special guests Dropkick Murphys og Bergens egne rockekonger Audrey Horne til Koengen 8. juni 2021!

Volbeat fortsetter å levere sin karakteristiske, punkete psychobilly-rock’n’roll til fansens store glede. Det populære bandet har solgt til platina en rekke ganger, og er for tiden aktuelle med sitt syvende studioalbum, «Rewind, Replay, Rebound». I kjølvannet av det eksplosive albumet skulle danskene på en omfattende verdensturné i år inkludert Bergenhus Festning og Koengen. Slik gikk det ikke og de vender nå tilbake neste år!

Sist gang Volbeat spilte i Bergen var i 2016 for et utsolgt Plenen på Bergenhus Festning. Når de populære danske rockerne nå returnerer til vestlandshovedstaden er det for å spille på byens storstue Koengen, hvor legendariske rockeband som Metallica, Iron Maiden, KISS og Rammstein har spilt for fulle hus tidligere.

Vokalist Michael Poulsen sier følgende om «Rewind, Replay, Rebound»:

The whole point for us going into the studio, is because you still have something to prove — not just for the fans, but mostly for yourself. We would not be able to do this record if it wasn’t for the work we have done in the past. No matter how old the band gets or how many records we do, there is always going to be that signature sound.

Volbeat-eventyret startet i København i 2001, og siden den gang har kvartetten blitt et av de ledende bandene i hard rock-sjangeren. De har turnert verden over og åpnet for legender som Metallica, Motörhead og Slipknot. Volbeat har vunnet en rekke priser og vært nominert til Grammy i kategorien «Best Metal Performance».