Foto: Therese C. Wangberg

Frank Carter & The Rattlesnakes kommer tilbake til Oslo! Det britiske rockebandet har tidligere solgt ut både Blå og Parkteatret, og er nå klare for å innta Rockefeller 29. januar.

Bandet til den tidligere Gallows-vokalisten slapp i 2019 sitt tredje album, «End of Suffering», til kjempekritikker. 15. oktober kommer oppfølgeren «Sticky», og i dag slippes tittelsporet som singel. Den følger opp nylig utgitte «My Town», som har Joe Talbot fra IDLES som gjesteartist, og som er den største låta hittil i bandets karriere.«Joe Talbot is one of my heroes, so for me to have him on this track was a pretty special moment. He’s another very angry man – potentially angrier than me!», sier Frank Carter til NME.

«Sticky» er det første albumet som er produsert av gitarist Dean Richardson, og befester duoen som et av de mest spennende samarbeidene i britisk punkrock.

Frank Carter oppsummerer det forestående albumet på følgende måte:

— Noen beskrev for meg at de “følte ungdommen sin” når de lyttet til albumet. Når du lager plater, er de slike plater du ønsker å lage. Nostalgisk, men klassisk. Tidløs, men også moderne.

De er kjent for å være et eksepsjonelt bra liveband, og fikk 9/10 av Musikknyheter for siste Oslo-konsert i 2019: «En konsert som understreker hvorfor dette bandet har rykte på seg for å være et av de aller beste der ute». Les hele anmeldelsen