I 2020 og 2021 var det ikke enkelt å være musiker, og de to årene vil mest sannsynlig bli husket som de tøffeste i moderne tid. Allikevel har Orions Belte klart å holde seg aktive gjennom hele perioden, og 2022 blir på ingen måte noe annerledes.

Helt siden de slapp singelen «Bean» i april 2020, har det nesten vært en konstant flyt av utgivelser fra trioen. Singler, EPer, eksklusive samarbeid ... Andrealbumet deres, «Villa Amorini», ble sluppet i april 2021, til strålende anmeldelser og endeløse spilleliste-plasseringer. Noen uker senere fulgte de opp med å gjøre en Lagniappe Session EP i samarbeid med den kredible Los Angeles-bloggen Aquarium Drunkard. I juni samme år slapp de sitt første live-album, «Scenic Route», som bestod av innspillinger fra den spektakulære strømmeturneen de gjorde sommeren 2020.

Og det stopper ikke der! Å «ta en pause» finnes ikke i denne gjengens vokabular.

I november 2021 slapp Chris Holm det første albumet i en rekke med soloalbum fra medlemmene i Orions Belte.

Neste ut er gitarist Øyvind Blomstrøm, før trommeslager Kim Åge Furuhaug slipper sitt. Akkurat som KISS gjorde i 1978, vil hvert medlem slippe hvert sitt album under Orions Belte-navnet.

Men nå er det altså Øyvind Blomstrøm som skal i manesjen, Orions Beltes gitarhelt, forkjemper for amerikansk idrett og alt som er coolt. Skiva beveger seg inn i alle mulige landskap, og vi finner bukk og nikk til alt fra psykedelisk pop, blues, country, indie og filmmusikk. Blomstrøm har spilt og produsert alt selv – et dogme han ga seg selv før prosjektet startet – og han har fylt plata med fete riff, coole bass-grooves og drømmende melodier. En helhetlig opplevelse, som kanskje legger seg nærmest universet til Orions Belte av de tre soloalbumene.

Første singel heter «Put The G In MSG» og lover meget bra!«Øyvind Blomstrøm» slippes på Jansen Records 8. april