Fangst annonserte aldri sin ankomst, men det ble fort klart at etterspørselen var der. Deres allsangvennlige låter ble tidlig omfavnet av både presse og publikum, og det er ikke feil å si at sjangeren rock-på-norsk har fått en ny utfordrer til tronen.

Fangst presenterte seg med et smell da debuterte med fire kjappe singler i 2021, og siden har de bare blitt værende. Med fengende refrenger, tekster på norsk og en magnetisk tiltrekningskraft fra scenen, er det da også vanskelig å ikke la seg blende av de fire gutta i Fangst som nå snart er klare med sitt debutalbum.

Dette blir dog ikke noen debut for menneskene bak det firehodete orkesteret. Alle medlemmene i Fangst har bred erfaring fra norske konsertscener fra før, og deres andre band – Death By Unga Bunga, Honningbarna og Hvitmalt gjerde ­– vekker gode minner hos enhver konsertgjenger som har krysset deres veier tidligere.

Debutalbumet slippes høsten 2022, og første smakebit ut er singelen «Eneste peneste». Dette sier vokalist Johannes Fjeldstad om låta:

- Eneste peneste er en lettsindig låt om hvor besatt et menneske kan bli av et annet i løpet av et øyeblikk. Tankene repeterer seg selv og mennesket blir helligere, men ofte fjernere og mer et objekt. Låten er rask og positiv på samme måte som en slik besettelse kan føles ­– rask og positiv.