Svenske Smash Into Pieces og norske Djerv forener krefter og spiller i Oslo, Bergen og Trondheim i desember. Fixation er med som support i alle byene:

Torsdag 15. desember – Vulkan Arena, Oslo

Fredag 16. desember – Kulturhuset, Bergen

Lørdag 17. desember – Byscenen, Trondheim

De cinematiske rockerne, kjent som SMASH, har siden de slapp sitt tredje album virkelig etablert seg som et unikt band. Deres mystiske leder og trommeslager APOC, som har vært en del av drivkraften siden starten, kom også til liv på «Rise And Shine». Smash Into Pieces er ikke bare anerkjent for sitt futuristiske og apokalyptiske image, men også for miniserien «ARCADIA WORLD», som utspiller seg i en parallell virtuell virkelighet.

Smash Into Pieces spiller moderne rock med elektroniske elementer, toppet av storslåtte vokalprestasjoner fra Chris Adam. Örebro-bandet har opparbeidet seg over en halv milliard streams og visninger, og spiller mer enn 60 liveshow på 2 kontinenter i 2022, blant annet som support for Starset, Within Temptation og Evanescence.

“Experiencing SMASH live is just like being caught up in the middle of a digital cybertronic circus, listening to the whole crowd singing along just as if they’d been hypnotized”. Slik lyder en anmeldelse fra konserten de nylig spilte i London.Etter en suksessfull turne høsten 2021, er Djerv klare for 3 eksklusive konserter i 2022. Det blir ny musikk, samt gjenhør med gamle favoritter. Etter comebacket i 2019 stoppet det igjen opp da pandemien traff, men nå girer Djerv opp og tar med seg sin hittil største produksjon ut på veien.

"Vi gleder oss veldig til å vise publikum noen nye låter samt vårt nye liveshow. Å være med publikum er det vi liker aller best", sier Agnete Kjølsrud.

Djerv er kjent for å levere fantastiske liveshow! Med en av verdens råeste kvinnelige frontfigurer i spissen, er dette bandet en sjelden godbit i rockeverdenen.Fixation beskrives som et band som utfordrer sjangere. De kombinerer metalcore, alternativ rock og post-metal med elektroniske elementer og dynamiske melodiøse synther. Deres unike lydbilde og låtskriving har resultert i anerkjennelse fra toneangivende medier som Metal Hammer, Kerrang! Magazine, Kaaoszine og BBC Radio 1.?


Billetter i salg fredag 12. august kl. 10:00.