Foto: Lotte Tangen

«Like A Child» følger opp singlene «For the Girls» og «Here I Go» og bidrar til å øke forventningene til det nært forestående andrealbumet til Ingvild Flottorp. Om låta sier hun:

– Låta har ein sjølvforklarande tittel. "Like A Child” uttrykker kjensla om at ein framleis er som ein alltid har vore – like a child. Medan ein skal bli vaksen, viser også låta lysta om det å gjere nett det ein vil, slik eit barn gjer. Dette kjem også til uttrykk gjennom kompet og den alt for lange, herlege og barnlege gitarsoloen til Mathias Hammersmark Olsen som finale på heile låta.LES OGSÅ: En av årets beste norske debutplater fra ungt countrytalent

Ingvild Flottorp fra Åmli dukket i 2021 opp – nærmest ut av det blå – med debutalbumet It All Seems So Clear, og tok nordicana-scenen med storm. Med ungt pågangsmot, fengende låter og en unik stemme, skilte hun seg umiddelbart ut i mengden. Allerede i år kommer oppfølgeren, og på kommende I Just Wanna Know It All møter vi en moden og eventyrlysten artist, trygg på sitt eget uttrykk.

Som på debuten, backes Ingvild også på andrealbumet av medlemmer av det man etter hvert kan kalle Flottorp-dynastiet. Storebror Tobias Flottorp Heltzer (Ruby Red & the Moonshine Brothers) spiller bass og korer, I tillegg til at han har produsert og mikset plata. Storesøster Johanne Flottorp (The Northern Belle) bidrar med kor og sin Spellemann-nominerte hardingfele.