Foto: Therese C. Wangberg

Det britiske rockebandet har tidligere solgt ut både Blå og Parkteatret, og er nå klare for å innta Rockefeller!

Frank Carter & The Rattlesnakes har slått seg sammen med sine gamle venn og indieikon Jamie T på sin splitter nye låt The Drugs, ute nå på AWAL. Dette er The Rattlesnakes på sitt aller råeste, med Frank og Jamies uforlignelige vokal som smelter sammen over brutale snares og vrengte gitarer, som fanger bandets råe live-energi.

Den nye musikken kommer i kjølvannet av deres Summer of Snakes-turné, som bragte dem tilbake de europeiske sommerfestivalene “with a vengeance”, og deres lett antennelige scenetilværelse kunne oppleves på 20 festivaler i 10 land, inkludert Download, Reading & Leeds, Hellfest, Mad Cool og PinkPop. I november fortsetter bandet turnéen med 23 datoer i Europa, hvor de turnerer med sitt hyllede album Sticky, fra 2021. Lørdag 5. november kan du se dem på Rockefeller i Oslo.

Når han snakker om låten, forteller Frank:

-The Drugs ble skrevet etter noen lange samtaler med noen nydelige venner av meg som hadde slitt med avhengighet. Livet er en vanskelig reise, men det er lettere med gode venner rundt seg. Jamie og jeg hadde snakket om å lage musikk i flere år, og da han spurte meg om å synge på låten hans British Hell sa jeg ja med en eneste gang. Da jeg spurte om han ville synge på The Drugs returnerte han tjenesten på perfekt vis.De er kjent for å være et eksepsjonelt bra liveband, og fikk 9/10 av Musikknyheter for siste Oslo-konsert i 2019: «En konsert som understreker hvorfor dette bandet har rykte på seg for å være et av de aller beste der ute». Les anmeldelsen her!

Frank Carter er kjent som frontfigur i et annet britisk band i 2005-2011, hva heter bandet?

Vinner er trukket!