Foto: Troll Toftenes

En melodisk drevet stoner-punker, bygget opp av heftige trommer, trashete riff og fengende tekst. Og ikke nok med det! På denne aller første låta, fra Bokassas kommende album, har de fått med Lou Koller fra New York hardcore-legendene i Sick of it All på gjestevokal.

Dette er første singel fra Bokassa kommende album som er spilt inn hos Tue Madsen (Meshuggah, The Haunted, Halford) i Antfarm Studios i Danmark.

«Garden of Heathen er en kjapp, riffete og melodisk stonerpunker med et av våre beste refreng. En favoritt internt i bandet og en perfekt måte å kickstarte vår nye plate. Det er et eller annet med eksplosiviteten i låta vi digger hardt. Det at vi også har fått med oss legendariske Lou Koller fra Sick Of It All er helt episk! Forteller bandet.Bandet som har bygget en imponerende karriere gjennom mye turnering, høy teknikalitet og en unik, punkifisert take på stoner metal, skal nå på en omfattende EU-turné med heavyrock-legendene i Therapy? i november og desember. Therapy? slapp sitt 16. album "Hard Cold Fire" i mai.

«Det å få være med Therapy? som special guests rundt om i Europa og Storbritannia på 23 datoer blir en helt rå opplevelse. Jeg synes f.eks «Poundland of Hope & Glory» er en av årets beste låter så jeg er meget gira på å oppleve den live!» Sier frontmann Jørn

Gjennom hele sin karriere har Bokassa vært et ekstremt aktivt og potent liveband. De har spilt på noen av verdens største rocke- og metalfestivaler som Wacken, Hellfest, Download, Rockfest, Tons of Rock.

Og de har turnert over hele Europa og Norge, som support for rock og metal-ikoner som Mastodon, Baroness, Judas Priest, Zebrahead og selvfølgelig Metallica.