AURORA Foto: Terje Dokken

I dag letter Slottsfjell på scenegardinen og presenterer flere av sommerens artister. I tillegg til tidligere annonserte Doja Cat og Kaizers Orchestra, vil publikummet få se Astrid S, Aurora, Cezinando, Emma Steinbakken, HOV1 og Offset med flere.

-Tenk å få alt som vi ønsket oss, som stod øverst på ønskelista. Julen kom tidlig i år, sier festivalsjef Peter Eikeland om årets booking, og legger til:

Favoritter kommer tilbake, og nykommere til Slottsfjell presenteres idag. Ekstra morsomt er det også å presentere Aurora, som også er en av favorittene til Doja Cat.

Like stor på dagen, som på Natten
Slottfjells plassering midt i Tønsberg er helt unik, med både by og beach. Og i to dager i juli snur de hele byen på hodet med store headlinerne på scenen, og når siste artist går av, lager de dansegulv for 12 000 mennesker i en gammel industrihall, med konseptet Natten.

Her skal festen fortsette til solen står opp. Festivalen har en lang tradisjon med å lage fest. Det nye nattklubbkonseptet er en videreutvikling av den legendariske etterfesten Kastellnatt.

Årets artister
Doja Cat
Kaizers Orchestra
Astrid S, Aurora, Cezinando, Emma Steinbakken, HOV1, Offset, 06 Boys, Aden Foyer, Ari Bajgora, Emilie Hollow og Golfklubb.

Natten
Zara Larsson, Arif & Stig, Alok, Joel Corry og Matona.

Vi har fått tak i festivalpass som vi deler ut til en heldig vinner! Svar på spørsmålet under og du er med i trekningen!

Hva heter singelen AURORA slapp i november?