Kefeider er ute med den deilige amerikana/indierock-låta «Reveal the Method», første singel fra det kommende debutalbumet. Låta har blant annet har begynt å få mye oppmerksomhet hos fra radio i både Norge og Tyskland. Nå har låta fått musikkvideo regissert av Isak Jenssen (girl in red, brenn.) og spilt inn i squash-hallen på SATS Spektrum og på t-banestoppet på Bøler. Videoen og låta forteller hvordan det føles å aldri være god nok - å alltid være nummer to - og hvor frustrerende det er. Vetle Løvgaard (Kefeider) er nest yngste bror i en søskenflokk på fire og i videoen ser vi han spille luft-squash mot seg selv, og likevel tape.

«Reveal the Method» er en observasjon av jaget etter andres oppskrift på suksess og besettelsen av idoler og selvhjelps-«guruer». Glemmer man å lytte til sin indre stemme og risikerer man å stå i veien for seg selv?

24. januar slippes Kefeiders debutalbum «Podium» på Blanca Records og utgivelsen feires med releasekonsert på John Dee 30. januar. Siden debut-EPen kom tidligere i 2019 er tempoet skrudd opp. Med Øyvind Blomstrøm som produsent og deilig lyd skrudd av Matias Tellez svøper Kefeider deg i et nostalgisk teppe som lar deg drømme om alt det som har vært, og alt som kunne vært.