"For akkurat et år siden var vi på Mykonos for å feire Mariannas 30-årsdag. Vi har alltid hatt et ønske om å spille konserter i Hellas, men det var veldig kostbart og vanskelig å gjøre. Siden vi skulle rett på turné etter festlighetene, passet det endelig veldig bra å få spilt i Hellas, med en liten akustisk konsert på Cobra High. Dette stedet er veldig spesielt. Greg, som driver stedet, er kunstner og idealist, og det er et utrolig gjestfri sted der alle får plass. Fullt av planter og kunst med et veldig vidt kunstnerisk spektrum. Musikerne får ikke hyre av stedet, men folk gir penger og ALL inntekt går til musikerne. Vi spurte Mariannas bror, Bjørn Ante om å dokumentere denne spesielle konserten og på veldig kort varsel gjorde han det på en veldig fin måte. Lars Ove var ikke med på denne turnéen, men vi hadde gleden av å ha med oss den enestående Christian Winther.

Dette er vår lille gave til dere i disse merkelige tider. Kos dere, venner."

Musikken deres har blitt beskrevet som et nærmest psykedelisk, drømmende univers, der alle sjangerkonvensjoner er kastet på havet. Broen syr gjerne både R&B, rap, jazz, improvisasjon, psykedelia, dub, elektronikk og støy sammen med sin helt egne form for popteft. Musikken er fengende, vakker, rar og spennende, men aldri kjedelig. Dette gjør også at Broen har fått rykte på seg for å være et av Norges beste liveband. Broen utgav sitt debutalbum 'Yoga' på Nabovarsel i 2015.

Broen er Marianna Sangita Angeletaki Røe, Heida Karine Johannesdottir Mobeck, Anja Lauvdal, Lars Ove Stene Fossheim og Hans Hulbækmo.

Forsidefoto: Julia Reinhart