Jon Anderson har akkurat publisert videoen til sin splitter nye singel, Shine On, som du kan se ovenfor.

Shine On er den første nye låten som er hentet fra Andersons kommende album TRUE, som vil bli gitt ut gjennom hans nye plateselskap, Frontiers Records, 23. august.

Plata er spilt inn med The Band Geeks, som Anderson har turnert rundt i USA med over de siste to årene.

Shine On er produsert av Anderson og bassist og musikalsk leder i The Band Geeks, Richie Castellano, som også er medlem av Blue Oyster Cult.

Anderson beskriver TRUE som "en samling sanger som går tilbake til den klassiske 70-tallslyden til Yes, ispedd 80-tallsstilen fra 90125. Albumet inneholder også det seksten og et halvt minutt lange sporet Once Upon A Dream.

Anderson skal turnere i hele sommer i Nord-Amerika med The Band Geeks på deres Yes: Epics, Classics and More-turné. Ingen datoer i Europa har blitt lansert.

Det blir spennende å se om Yes og Jon Anderson & The Band Geeks skal spille i samme by på samme dato i USA. Anderson ble i 2008 kastet ut av bandet han var med å grunnlegge i 1968.

I årene 2016 - 2018 turnerte han verden rundt sammen med tidligere Yes-gitarist Trevor Rabin, og tidligere keyboardist Rick Wakeman under navnet Yes, featuring Anderson Rabin Wakeman. Men nå er det The Band Geeks som gjelder.