Kvintetten fra København var fulle av energi og serverte oss en deilig dose 80-talls pop på pokalen på festivalens første dag. Det var tydelig at de var overveldet over oppmøte og de takket Oslo ved flere anledninger. Blide dansker blir man selv blid av.

De kaster seg rett ut i det med Sedute Me, åpningssporet fra plata Virgin Suicide fra 2015. Ei dansbar poplåt som definitivt fikk publikum til å nettopp danse. Med den låta satt de det estetiske uttrykket for resten av konserten med energiske låter med tydelig inspirasjon fra The Smiths, The Cure og The Stone Roses.

Hele showet blir styrt med Martin Grønnes klare, rene vokal i front. Under The Thrill er det referanser fra både 60-talls og 80-talls popmusikk og det hele mikses sammen til en deilig blanding av janglegitarer, søte gitarriff og klar synth.

 photo a7aea3f1-936c-4131-9c52-504d21fba013_zpstnbes54v.jpg

Til slutt serverer de singelen Virgin Suicide til publikums store fornøyelse. Det jubles, danses, plystres og det til og med synges med.

De takker igjen for seg og får full applaus. Dansk pop er det absolutt ingenting feil med, og at de er gode i sin sjanger er det heller ingen tvil om.