Både Natalie Sandtorv og Martin Vinje har bakgrunn fra jazzlinja ved Sund Folkehøyskole. Dette borger ofte for kvalitet, og så også med denne duoen. De samarbeider nå under prosjektnavnet Neon Ion.

Det nye albumet til Neon Ion kommer ut på Jazzland Recordings i april. Albumet er produsert av Erlend Mokkelbost, og musikken beskrives som «moderne R’n’B med en god dose LA-coolness». Putt inn en dæsj jazz, så skjønner du tegninga.

På grunn av tekniske vansker ble konserten utsatt en time. Lyden glimret med sitt fravær. Dette sier noe om at det tekniske aspektet rundt det å streame live-musikk ikke nødvendigvis er helt enkelt.

Men så kommer de tilbake og publikum kan både se og høre Natalie Sandtorv på vokal og Martin Vinje på piano og kor flankert av levende lys og blomster. Sandtorv har en aldeles praktfull stemme og Vinje sine lyriske pianotoner matcher stemmen hennes godt.

Se hele konserten her:Duoen spiller låter fra det kommende albumet i tillegg til at de kjører noen cover-låter. I førstnevnte kategori får vi bl.a. høre den ferske singelen Neon Dreams. Av cover-låter spiller de bl.a. Robyn sin Dancing On My Own og Another Lifetime, av den britiske vokalisten Nao.

«Er det allsang i stuene? Dere må finne fram lighterene deres», utbryter duoen underveis i settet. Det er dessverre vanskelig å sjekke om publikum fulgte rådet, men ut fra kommentarene i kommentarfeltet virket det som de aller fleste av de rundt 500 lytterne var godt fornøyd med det de fikk høre. Tre kvarter med kvalitetsmusikk og gode vibber gjorde godt på en mandagskveld.Facebooksiden til Natalie Sandtorv