Foto: Alyssa NilsenBianca har fortsatt ikke fyllt 20 år, men er allerede på god vei til å gjøre det stort innen musikk. i 2020 var hun Urørt-finalist under navnet Raw B, hun er signert hos SDKT Productions som også har Isah og Dutty Dior, og har sluppet en fin rekke låter.

Fredag kveld spilte hun sin andre konsert noensinne på Ingensteds i Oslo, men visste man ikke dette på forhånd er det ingen som ville gjettet at dette ikke var en godt rutinert artist. Fra øyeblikket hun gikk på scenen, til hun gikk av igjen en halv time senere fikk vi et ytterst profesjonelt show. Bianca fremstår som en selvsikker artist med all verdens ro, uten noen spor av nerver eller scenestress.Godt gjort når man både er ung og uerfaren, og står på en scene mutters alene uten annet bakteppe enn en vegg og lys. Ingen å dele scenen med, ingen å gjemme seg bak eller stå ved siden av. Det er mye å bære for enhver artist. Når scenen i tillegg er på et sted som Ingensteds, som både er nakent, romslig og lyst, og den store mengden som står foran deg er granskende bransjefolk, så er det litt av en utfordring. Bianca klarte den utfordringen med glans.

Musikken holdt nesten like høy kvalitet som opptredenen, og det som manglet musikalsk ble godt skjult av selvsikkerheten og sasset Bianca fremviste på scenen. Oser du stjerneglans og selvsikkerhet skal det godt gjøres å oppdage de røffere kantene av en halvslepen diamant. Det er likevel kke mye som skal til før musikken er nøyaktig like strålende som resten. Balanse, skrivekunst og variasjon kommer med erfaring, og at det hele er så profft som det allerede er såpass tidlig i en karriere lover veldig godt for tiden fremover!

Se alle bildene fra by:Larm-fredagen i bildekarusellen her: