De fire tenåringene i Veps spilte sin andre by:Larm-konsert for helgen på John Dee lørdag kveld. Til tross for at det var relativt tidlig på kvelden var det en god gruppe mennesker som hadde møtt opp, for å høre bandet som debuterte med EP-en "Open the Door" i sommer.

Veps er essensen av skranglete indiepop, noe som ofte kan være ytterst sjarmerende. Men på John Dee i går kveld ble det litt for skranglete til at det ble noe særlig flyt i konserten.

Det var vanskelig å finne noen rød linje, det var lite samkjørt, og til tross for at låtene allerede er relativt sterke, og det flyter over med potensiale, er det fortsatt en god del å gå på live-messig. Det ble for falskt, for lite energi, for lite enighet om rytmene og for dårlig kommunikasjon både ut mot publikum og mellom de fire.

Ingenting av betyr at Veps er et dårlig band, det er de overhodet ikke, Det eneste de mangler er erfaring. Dette er uten tvil et band det blir veldig spennende å følge med på de neste årene, selv om by:Larm-konserten lørdag nok ikke var deres sterkeste.

Se alle bildene fra by:Larm-lørdagen i bildekarusellen her: