Vi har valgt å ikke ta bilder av Bryan Adams. Dette på grunn av fotokontrakt og føringer fra bandets management til vår fotograf. Musikknyheter.no støtter våre fotografer og deres fulle rett til eierskap av egne bilder, og skriver ikke under på fotokontrakter.

Mange satt med en billett til Bryan Adams i hånda da verden stengte ned i mars 2020. To år og ett album senere er 62-åringen tilbake for å ta igjen det tapte, og det gjorde Bryan Adams til gagns foran et så og si fullsatt Spektrum onsdag kveld.

Ikke uventet, så var kofferten også denne gangen pakket med hits fra 80- og 90-tallet, sammen med noen favoritter fra senere år.

Han åpnet med Kick Ass fra årets So Happy It Hurts-album, før vi hoppet direkte videre med den 32 år gamle Can’t Stop This Thing We Started. Og det blir alltid en mimrekveld når denne mannen står på scenen, uansett om vi snakker om Run To You, Heaven, It’s Only Love (alle fra Reckless) eller mer smektende 90-tallsballader som Have You Ever Really Loved A Woman, (Everything I Do) I Do It For You eller Please Forgive Me.

Av det litt nyere skytset, så fungerte faktisk You Belong To Me foran et dansende Spektrum mens de ferske On The Road og So Happy It Hurts var mer potente i konsertversjon enn på den litt tannløse nye platen.

Og bandet? Jo, de leverte. Flere savnet kanskje trommeslager Mickey Curry, men han var i alle fall erstattet av en annen gammel Adams-traver, nemlig Pat Steward som spilte på hele Reckless i sin tid. Og der Phil Collins har Daryl Stuermer, Elton John har Davey Johnstone og Sting har Dominic Miller til å hjelpe til på signaturen har Bryan Adams gitarist Keith Scott som sin wingman. Kjemien mellom dem har alltid vært der, og soundet de lager sammen er en av de viktigste ingrediensene i DNA’et til totalpakken Bryan Adams.

62-åringen Adams leverte også helt prikkfritt vokalmessig i originaltonearter gjennom 25 låter, inkludert 39 år gamle Straight From The Heart som låt nummer 24 i setlista.

Det sier seg selv at vi har Bryan Adams i noen år til da, og sikkert fotokontraktene hans også - derav det særdeles kunstnerisk begrensede bildet til denne anmeldelsen.