Mannen som har solgt over 65 millioner plater i sin karriere, og står bak hit'er som "Heaven" og "Summer of 69" besøker Norge og Oslo Spektrum 20. mars 2015. Vi har billetter! Svar på spørsmålet nederst i saken og du har mulighet å vinne en fredagskveld som garanterer ungdomstiden tilbake i noen timer, og ikke minst god stemning!

Bryan Adams kommer innom storbyen med sin "Reckless Tour", en turné som hedrer det faktum at albumet som gjorde han verdensberømt nå har blitt hele 30 år. Under konserten vil Adams by på et bredt utvalg fra nevnte plate, og i tillegg spille flere av sine største låter fra resten av sin omfattende karriere.

– Bryan Adams er en stor stjerne og det er alltid en ære å få han på besøk. Dette blir uten tvil en av de mest minneverdige konsertene, og turnéene, han har gjennomført, forteller arrangør Peer Osmundvaag.

Sammen med turnéen blir det også utgitt en Deluxe versjon av albumet turnéen er basert på. I sin tid solgte albumet til 3x platinum i hjemlandet, og endret Adams sitt liv for alltid. Siden den gang har han ligger som nummer 1 på hitlistene i over 40 land, blitt nominert og vunnet flere Grammys og blitt hedret med en stjerne på Walk of Fame i Los Angeles.Spørsmål: I hvilket år kom "Summer of 69" ut?