Ikke akkurat the Shadows, men så nære at vi må kunne god ta det. Fra venstre; Lars Jones, Frode Alnæs, Jo Nesbø og Unni Wilhelmsen. Alle foto: Hogne Bø Pettersen

Di Derre, som neste år feirer 30 år som band, har hatt en tradisjon med å spille førjulskonsert på Sentrum Scene over flere år. På grunn av pandemien ble det ingen konsert verken i 2020 eller 2021, men fredag og lørdag denne helgen ble full fest igjen.

Ledet an av Norges mestselgende forfattere, Jo Nesbø, ble det både Faren til Ivar, Jenter, Ruma med Gunn, Jakka mi, Erik Vea, Håp og enda flere av låtene hvor publikum til tider overdøver bandet i allsang.

Hvert år har Di Derre med seg gjesteartister, og i år var overraskelsen Frode Alnæs. Det ble derfor også satt av tid til å spille noe Dance With a Strangers, som er det gamle bandet til Alnæs, og allsangen ble ikke noe mindre da, tvert imot.

Di Derre, i dag består av Jo Nesbø (vokal og gitar), Lars Jones (bass, mandolin, banjo og koring), Espen Stenhammer (trommer, gitar og koring), Unni Wilhelmsen (gitar, vokal og koring), Magnus Larsen Jr (bass og koring) og Halvor Holter (keyboards og koring). Sistnevnte turnerte på 90-tallet rundt i Europa med det norske bande Babel Fish.

Vår fotograf Hogne Bø Pettersen var på plass og fotograferte helgens konserter. Sjekk bildegalleriet under.