Tiden er snart moden for HARABALLs debutalbum, Sleep Tall!. Vi korter ned ventetiden og serverer premiere på den rykende ferske singelen "Jeremy Smoked".

HARABALL er resultatet av den frydefulle friksjonen som oppstår når blodharry ex-straightedgere og highbrow elitist-punkere starter band sammen. Sjutommerene Frowns vs Downs og The Rope, samt en vinnerrekke av noen konserter har gjort at HARABALL på knappe to år har manifestert seg som et av Fysisk Formats fremste band. HARABALL spiller spissfindig og ultra-konsistent Old School Hardcore - sjangeren med verdens farligste musikkpoliti.-Dette er en låt om å ta kontroll og gi faen, noe man stadig må lære på nytt, forteller låtskriver Jon Eivind.

Bassist Vegard og gitarist William har spilt i Norges mest beryktede straight edge hardcore band, Tiebreak, inntil de ble oppløst i en tornado av slossing og maskulin kjærlighet. Kort tid etter startet William, trommis Daniel, gitarist Trond og vokalist Jon Eivind Fairfuck, som ga ut den første singelen på det toneangivende danske plateselskapet Kick n Punch records (Regulations, Amdi Petersens Armé). Fairfuck avsluttet med mye unfinished business i bagasjen og etter 10 år med lobbyvirksomhet fra William ble HARABALL virkelighet i 2011 når bandets gitarmaestro og produsent Trond Mjøen fikk friminutt fra de seriøse rockebandene Euroboys og Mirror Lakes.

Omslaget er laget Esra Caroline Røise som også stod bak omslagene på de to første sjutommerene.

Albumet Sleep Tall er ute 12. mai.