Det måtte vel skje - etter månedsvis med hype og opphausing nærmer det seg for alvor slipp for Daft Punks fjerde studioplate Random Access Memories, og selvsagt har noen fått tak i platen litt før tiden og puttet den på nett. Dermed har den også blitt sluppet offisielt og iTunes nå fått æren av å presentere platen for verden! Ved å gå til Daft Punks egen iTunes-side, kan RAM høres i sin helhet.

Random Access Memories følger opp filmmusikken til Tron: Legacy fra 2010 og live-skiva Alive 2007. Det er likevel den første studioutgivelsen fra elektro-duoen siden 2005s Human After All. Siden den gang har merkenavnet deres vokst til uante proporsjoner, og dette er uten tvil en av årets største utgivelser!

Etter å ha puttet Billboards opp i flere av verdens største byer, hatt DP-lastebiler kjørende rundt i diverse hovedsteder, og sendt små 15-sekunders snutter på TV i beste sendetid har førstesingelen Get Lucky allerede rukket å bli duoens største hit, og er den raskest selgende singelen i Storbritannia til nå i år. Tiden vil vise om albumet klarer å følge opp!Hør i iTunes