Lyst på en herlig musikalsk gave fra noen av de mest spennende undergrunnsartister i Norge hver dag gjennom hele adventstiden? Meld deg på og bli med på stor moro!

Alternativ Julekalender er Trondheims musikkundergrunns adventsgave til folket. Den blir gitt av mennesker som ikke ber deg om å gi tilbake, du trenger ikke svare på noen spørreundersøkelser og ingen telefonselgere kommer til å ringe deg midt i middagstiden. På tross av at fjorårets julekalender var langt fra en regional happening, kan vi i år understreke at artistene kommer fra hele det vidstrakte land. Vi ekspanderer og Alternativ Julekalender blir med rette mye mer en nasjonal ringdans enn en trønderpols. Etter egne prognoser vil kalenderen telle minst 2500 høytidsstemte mottakere.
Satser man så er det som oftest fordi det er god grunn til det. Grunnen til at Alternativ Julekalender satser høyere i år enn i fjor er rett og slett begrunnet i all den flotte responsen vi fikk. Mer kjente artister, flere mottakere og mye mer å glede seg til. Vi nøyer oss ikke bare med å presentere musikk, men slenger (i samarbeid med Galleri PlussMinus i Trondheim) på sporadiske presentasjoner av diverse kunstnere vi syns er kule i tillegg til en nystartet blogg hvor alle som føler Kallet kan få presentere et bidrag de syns passer innenfor Alternativ Julekalenders rammer.

Årets Julekalender vil inkludere bidrag fra blant andre Norges støykonge og lydkunster Lasse Marhaug, Soup, som med sitt elektroniske post-rock univers har fått anmelderne til å istemme et høylytt hurra, de superlovende hardcore-gutta i Like Rats From A Sinking Ship og et av norges største jazztalenter, nemlig Stian Westerhus i tillegg til mange andre supre overraskelser i julen og musikkens tegn! De fleste artistene stiller med spesialskrevet musikk til årets kalender så hvis du vil høre ditt nye favorittband gjøre noe artig og unikt så er det ingen grunn til å nøle: Meld deg på årets Alternativ Julekalender!

Påmelding:
Man sender en mail til alternativjulekalender@gmail.com fra adressen du vil ha kalenderen levert til eller man melder seg inn i gruppen vår på Facebook. It’s that easy.


Myspace

Facebook