Marit Larsen
Larsen er en av Norges mest suksessfulle kvinnelige artister. Hun har vært sentral i rampelyset det siste tiåret, først med pop duoen M2M, men både med solodebuten og oppfølgeren fra i høst har denne sjarmerende musikeren gjort en stor karriere større. En høst hvor hun opptrådte for mennesker verden over på den tv-overførte Nobels Konserten ”skulder ved skulder” med et overdådig stjernelag av artister, for over en milliard seere.
Men med føttene solid plantet på jorden har hun standhaftig bygget seg opp som profesjonell musiker, komponist og artist.
Smart, melodiøs og hektende. Hennes countryduftende popsanger og teft for popmusikk er umiddelbar, hun er et stort talent. Dette er kjernen i hennes arbeider, og hun har i tillegg vist seg som en glimrende musiker der hun trakterer piano, gitar, og mandolin, synger og komponerer. Larsen debuterte som solo artist i Bergen under by:larm i 2005 og ga året etter ut det bejublede albumet ”Under the Surface” som til nå har solgt over femti-tusen kopier bare i Norge.
Landeplager som ”Only a fool” og Dont save me”,og ”Under the surface”, gjør Marit Larsen til en suksessfull popartist.
Siste schlager fra Marit kom i fjor høst, og den tungt radiospilte ”If a song Could get me you”, og platen ”The Chase” ble godt kritisert og presentert i alle de største aviser og tv- kanalene hele veien til topps på VG-listen.
Det er med stolthet vi nå inviterer denne kvinnelige sjarmøren tilbake for første gang siden 2005 suksessen på Lost Beach, scenen der hun fremdeles har publikumsrekorden, og tror du oss ikke så sjekk bildene på LW sin nett side!


Superfamily

Dette kjente Norske bandet fikk sitt store gjennombrudd med albumet Warszawa i 2007. De vant Spellemannspris 2008 for årets popalbum og Alarmpris for årets beste låt med "The Radio Has Expressed Concerns About What You Did Last Night", som også ble årets mest spilte låt på P3 uansett nasjonalitet. Warszawa ble karakterisert som en kraftsalve av intergalatisk rock om krig og kjærlighet, og mottok en samling toppkarakterer av anmeldere i alle medier, som man sjelden ser i norsk presse.
I tillegg vant Superfamily Alarmprisen 2007 i den prestigetunge kategorien ”Årets beste Live-band”. For å nå status som landets beste Live-band, har Superfamily gjort flere utradisjonelle grep: Korguttene med de synkrone dansetrinnene har de fleste konsertgjengere etter hvert blitt kjent med. I tillegg dukker det stadig opp nye teatralske elementer under konsertene: den russiske versjonen av Internasjonalen dunderer over anlegget for å minne publikum om internasjonal solidariet, men samtidig presenteres fransk nasjonalisme gjennom veiving med store tricolorer, vokalist Steven Wilson får juling av sine egne korgutter og blir pisket til blods på sado-machosistisk vis. Alt for å understreke musikken på måter som kun er mulig i live-format. Steven Wilson rangeres nå som en av norges absolutt beste vokalister og med sin unorske selvtillit byr han på et show med en energi og rytme du sent vil glemme.


I Was A King

"Spørsmålet blir egentlig bare hvilken norsk artist - eller internasjonalt sammenliknbar størrelse - som vil klare å toppe dette i løpet av 2009. I den grad det er mulig."
(6/6, Sven Ove Bakke, Dagbladet)

"I Was A King går rett inn i en rekke med norske klassiker album"
(Audun Vinger, Dagens Næringsliv)

I Was A King navnet er fra en Jandek låt med samme navn fra plata The Gone Wait fra 2003. I Was A King debuterte med "Losing something good for something better", som fikk kritikken "Royally brilliant" og karakteren 8/10 i NME, og ble tilsvarende hyllet i The Independent, The Times og The Guardian.

I Was A King er satt sammen av høyt profilerte musikere fra hele landet. Bandet kan sees på som et All-Stars-band i norsk sammenheng. Vi gleder oss til konserten med Norges konger innen melodiøs rock, for det er akkurat det dette bandet er!Kakkmaddafakka

Siden sist Kakkmaddafakka spilte på Lost Weekend har gjengen spilt land og strand, innenlands og utenlands og har etablert seg både som band og konsept. Med ett ensemble som rommer 6 til 14 personer når de entrer scenen, har de som varemerke å alltid lage en euforisk stemning på konsertene sine. Uansett sted, tid, og vær. Etter å ha reist rundt omkring i hele Norge, har bandet opparbeidet seg en solid fanskare. 2008 bestod av to USA turneer, flere festivaler i Tyskland og nominasjon til beste norske artist under MTV European Music Awards.
Denne sommeren vil bestå av mye spilling rundt om i hele Europa, og enda flere vil danse, synge og rope: KAKKMADDAFAKKA !

De unge festløvene er invitert til Lost Weekend for å skape høy stemning og føyer seg dermed inn i årets strategi om å tilrettelegge for fest!