Mossebandet Superfamily, et av Norges mest energetiske og originale liveband, spiller også på John DEE i oktober.

Bandet krysser indie med fengende pop og kaster blikk tilbake mot 80-tallet. De har nok hørt mye på både Queen, Ultravox, Arcade Fire og The Cure og fikk en sekser i VG for den forrige plata "Guns Tonight" fra 2009. De har tidligere solgt ut Rockefeller, så vi er veldig stolte av å presentere denne eksklusive konserten på John DEE!

De har vært i studio dette året sammen med produsent Yngve Sætre (Dumdum boys, Kaizers), og spilt inn en særdeles verdig oppfølger til resten av deres kritikerroste og prisvinnende diskografi. Den nye platen slippes i januar neste år (på Superfamilys nye label, Das Kirurg), men du er herved invitert til å se og høre det nye Superfamily på John DEE allerede 6. oktober!


I går ble Architects bekreftet, som vil være med å feire John DEE mandag 15. oktober, sammen med While She Sleeps og Heights.

Denne kvelden byr vi på en herlig metalcore-happening på John DEE. Britiske Architects var nylig å se som support for Rise Against på Sentrum Scene, hvor de imponerte stort for et takknemlig publikum. Denne gangen er det de selv som står i fokus, og vi vet at mange gleder seg til dette høydepunktet i oktober-kalaset.

De relativt unge guttene som idag utgjør Architects har siden starten i 2007 opplevd en gradvis økende populæritet, og noe utskiftning av bandmedlemmer. Resultatet vi sitter igjen med i dag er dermed et helstøpt og gjennomtenkt uttrykk som sitter som det skal. Albumene har kommet tett de siste årene, med suksessalbumet "Hollow Crown" fra 2009 som en av milepælene. Med dette fikk vi også singelen "Day In Day Out" som gjerne trekkes frem i lyset når det skrytes. Det var også da lyttere i Norge fikk øynene opp for Architects, og de leverte varene på Hove og bekreftet sin posisjon som liveband i tillegg. I 2011 kom "The Here And Now" ut til nok en varm mottakelse, og nå fulgt opp med det kritikerroste albumet ”Daybreakers”, som har fått femmere fra både Lydverket og Dagbladet, hvor sistnevnte beskriver dette som "Freidig pompøst og befriende annerledes fra Architects."

Billetter i salg lørdag 16. juni kl. 10.00.

Foreløpig bekreftede band til jubileumsprogrammet i oktober:

Architects, Ian Hunter & The Rant Band, Enslaved, Danko Jones, Zeni Geva, Carpet Crawlers, Ensiferum, Halestorm, The Levellers, Gotthard og Superfamily.