Nå kan du som liker hardrock, men som kanskje er lei av Jack Daniels, endelig velge å drikke vin uten å gi slipp på imaget ditt. Motörhead lanserer sammen med Scandinavian Concession Management nå nemlig rødvinen Motörhead Shiraz 2009. Den australske vinen er nøye utvalgt av Motörhead, og ble etter verdenspremieren i Sverige utsolgt på bare noen få dager.

- Mitt råd er å nærme seg vin med forsiktighet. Jeg mener, du kan ikke stole på vin – det er aldri godt å si hvordan det ender”, sier Lemmy selv.

Motörhead Shiraz har en fruktig duft med innslag av vanilje, bjørnebær, plommer, eukalyptus og lakris, og har myke, avrundede tanniner. Vinen har vært å finne i Vinmonopolets bestillingsutvalg siden 7. mars 2011.

Valget av drue var enkelt. I likhet med Lemmy har Shiraz-druen overlevd det meste, så dette er Rock ’n’ roll-drue nummer én, sier produsenten. Den er varm og temperamentsfull, og passer godt til ”the Motörhead lifestyle”. Vi skapte Motörhead Shiraz sammen med Lemmy, og han ønsker i fremtiden også å lansere en rosévin og en hvitvin. Da vi lanserte vinen i Sverige solgte vi 18 000 flasker på bare noen få dager, sier Gunnar Schöldberg i Scandinavian Concession Management.

Lemmy er også i disse dager aktuell med filmen Lemmy The Movie, se trailer her: