Beyond Records er et rykende ferskt plateselskap fra Bodø, som i løpet månedene som kommer vil presentere et knippe lovende bodøband. De første bandene ut er hardcore-kvartetten Gabriel og indierockerne i Ihab.

GABRIEL
Gabriel er et av de aller ferskeste tilskuddene på bodøstammen. Tenåringene i kvartetten kombinerer blytung postmetall med energisk hardcore på sin helt særegne måte. Til tross for at bandet er så ferskt at antall konserter kan telles på en hånd, har de bemerket seg som et fabelaktig liveband i hjembyen.

Gabriels første utgivelse, EP-en Silverthread, vil se dagens lys i april. Miksing og mastering er gjort av Hallstein Sandvin og Martin Bowitz (Kråkesølv, Kollwitz, Cold Mailman).

Gabriel - Point of Subversion by Beyond Records

IHAB
Forstadspoetene i Ihab spiller indierock med sannferdige nordnorske tekster. De unge og ambisiøse guttene har to års bandaktivitet, et par turnéer og en rekke konserter bak seg, men kommer nå med sin første skikkelige utgivelse.

Marionettedukke EP kommer i løpet av våren, og har også latt Hallstein Sandvin og Martin Bowitz ha en finger med i produksjonspillet.

Ihab - Marionettedukke by Beyond Records

Beyond Records
Gabriel på Urørt
Ihab på Urørt