picture

Killswitch Engage har hatt en turbulent start på 2012 med utbytting av vokalist da Howard Jones forlot bandet etter 9 år, og med bandets opprinnelige vokalist Jesse Leach tilbake i bandet.

Nå legger de Amerikanske metalcore-mesterne ut på turné. De fulgte opp kritikerroste ”The End Of Heartache” med en vel så helstøpt plate: As Daylight Dies fra 2006, og i 2009 ga de ut det selvtitulerte albumet Killswitch Engage. De er kjent for å meisle ut sterke, aggressive låter med komplekse rytmer og store, melodiske refreng.

Bandet kommer til Norge i sommer, og spiller på Rockefeller 17. juni. Billetter blir lagt ut for salg lørdag 31. mars


picture

Against Me! har også vært gjennom en turbulent tid; etter å ha brutt med plateselskapet Sire Records startet de sitt eget selskap, Total Treble Music, og ga ut sitt siste album White Crosses på nytt med en ekstra disc kalt Black Crosses, full av demoer fra 2009 og akustiske livelåter fra 2010. Jay Weinberg overtok trommene etter at George Rebelo forlot bandet, og de er nå i studio og spiller inn sitt sjette studioalbum.

Rockefeller skriver: Florida-kvartetten Against Me! er et suverent liveband, og lager enkel og knallsterk rock som lener seg tungt på helter som The Replacements, The Clash, Billy Bragg og Bruce Springsteen. De stod sist på scenen i Oslo under Øyafestivalen i 2010, og skapte begeistring hos bl.a. Lydverket, som ga en femmer. De er fortsatt aktuelle med albumet ”White Cross”, produsert av anerkjente Butch Vig (Nirvana).

Against Me! spiller på Rockefeller 18. juli, og billettene blir lagt ut for salg lørdag 31. mars.